Restaurace Mincovna, skvostná pivnice v historickém centru Prahy

Vinárna nejen pro soukromé akceNekuřácká částV partě chutná nejlépeLahodný mok je v Mincovně skvěle skladovánTanková plzeňVýčepní v této hospodě není nikterak divnejTradiční dobroty podle receptů babičekZa dobrým pivem se vyplatí přijít s přáteliTradiční česká kuchyně
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Když otevřel v budově bývalé mincovny v centru nejoblíbenějšího turistického místa v Praze, na Staroměstském náměstí, restauraci pro Čechy, musel se potýkat s tím, že právě oni se do této restaurace báli vkročit. Očekávali další turistickou atrakci s vysokými cenami v místě, kde turisté zaplatí za jakýkoliv servis. Tehdy se ukázal jako zkušený podnikatel a neuhnul ze svého konceptu.

A nyní, při ohlédnutí zpět, je majitel restaurace Mincovna Libor Vedral na svou práci pyšný. Jak on sám tento moderní podnik charakterizuje? „Jedná se o první restauraci na Staroměstském náměstí, která je určena především tuzemské klientele. Návštěvníci ocení tradiční českou kuchyni v moderní prezentaci, nejlepší moravská a česká vína a plzeňské pivo z tanku. Název podniku odkazuje na historii objektu, ve kterém se v 18. a 19. století skutečně razily mince.“

« REKLAMA »

dsc_9214pilsnerPreviewDíky úsilí Libora Vedrala, který se nezalekl pomalého startu dnes velmi úspěšné restaurace, mají Pražané možnost navštívit jeden z nejlepších pražských gastro podniků založený na tradici české kuchyně, skvělém plzeňském pivu, a to vše zabalené do atraktivního prostředí, kde na vás historická atmosféra přímo dýchá. Pochutnáte si tak nejen na vynikajících pokrmech, ale navíc úplně zapomenete na okolní svět a při degustaci si i výborně odpočinete. Pokud vás láká tradice spojená s vysokou kvalitou, neváhejte, a vydejte se do restaurace Mincovna v  samotném srdci Prahy.

[wpgmza id="1"]

banner_650x100_gb_1

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestEmail this to someone

Komentáře obsahující útoky na třetí osoby, linky na externí zdroje (URL) a taky komentáře neobsahující názor k tématu článku nebudou publikovány. Děkujeme za pochopení a přejeme plodné diskuze.

« REKLAMA »